Web Analytics Made Easy - Statcounter

 ۲۵ اسفند ماه بود که محمد شریعتمداری در توئیتر خود نوشت: «برای پیشگیری از شیوع ‫کرونا‬ و حفظ سلامت کارگران‬ مشمول ‫ قانون کار و تأمین اجتماعی‬ که شغل خود را از دست داده‌اند، ازاین‌پس برای ثبت درخواست بیمه بیکاری نیاز به مراجعه حضوری ندارند.

به‌گفته وی، به‌منظور رعایت مهلت قانونی بیمه بیکاری، کارگران مشمول می‌توانند به سامانه https://bimehbikari.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

mcls.gov.ir/ مراجعه کنند.»

متقاضیان پس از ثبت‌نام کد رهگیری با امکان ذخیره و چاپ دریافت می‌کنند. همچنین پیام اطلاع‌رسانی به متقاضی پس از ثبت درخواست در سامانه برایشان ارسال می‌شود و نحوه ادامه فرآیند از طریق سامانه نیز اطلاع‌رسانی خواهد شد.


در تبصره ۲ قانون بیمه بیکاری آمده است: بیمه‌شدگانی که به‌علت بروز حوادث قهریه و غیرمترقبه از قبیل: سیل، زلزله، جنگ، آتش‌سوزی و... بیکار می‌شوند با معرفی واحد کار و امور اجتماعی محل از مقرری بیمه بیکاری استفاده خواهند کرد.

همچنین در تبصره ب. ماده ۶ این قانون آمده است بیمه‌شده مکلف است ظرف (۳۰) روز از تاریخ بیکاری با اعلام مراتب بیکاری به واحد‌های کار و امور اجتماعی آمادگی خود را برای اشتغال به کار تخصصی و یا مشابه آن اطلاع دهد. مراجعه پس از سی روز با عذر موجه و با تشخیص هیأت حل اختلاف تا سه ماه امکان‌پذیر خواهد بود.

همچنین ۱۴ اردیبهشت ماه بود که مسعود بابایی، مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت پنج هزار میلیارد تومان برای کمک به صندوق بیمه بیکاری مصوب کرده شده است. شریعتمداری نیز در ۲۷ اردیبهشت ماه گفت: برای حمایت از اقشار آسیب‌دیده از ناحیه شیوع کرونا، ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به صندوق بیمه بیکاری اختصاص یافته است.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۹۹ با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تمام مقرری بگیرانی که در اسفند سال ۱۳۹۸ شغل خود را از دست داده و بیکار شده‌اند، ظرف ۲۴ ساعت پیامک درخواست شماره حساب برای واریز بیمه بیکاری را دریافت خواهند کرد.

همچنین در این اطلاعیه آمده بود که بر این اساس متقاضیان باید پس از دریافت پیامک با مراجعه به سامانه ثبت درخواست بیمه بیکاری به نشانی https://bimebikari.mcls.gov.ir/ در اسرع وقت و حداکثر ۱۲ ساعت، نسبت به درج شماره حساب بانکی خود در یکی از بانک‌های تعیین شده در سامانه اقدام کنند.

به گفته‌ی مسعود بابایی، مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میزان مقرری روزانه بیمه شده بیکار معادل (۵۵%) متوسط مزد یا حقوق و یا کارمزد روزانه بیمه شده می‌باشد. به مقرری افراد متأهل یا‌متکفل، تا حداکثر (۴) نفر از افراد تحت تکفل به ازاء هر یک از آن‌ها به میزان (۱۰%) حداقل دستمزد که امسال حدوداً ۱۸۳ هزار تومان است، افزوده خواهد شد. در هر حال مجموع دریافتی‌مقرری‌بگیر نباید از حداقل دستمزد، کمتر و از (۸۰%) متوسط مزد یا حقوق وی بیشتر باشد.

اما ۱۲ اردیبهشت ماه بود که مسعود بابایی، مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار با اشاره به اینکه مشاغل کم خطر تا پایان فروردین بیمه بیکاری دریافت می‌کنند گفت: مبلغ بیمه بیکاری از سوی ستاد مقابله با کرونا نهایی می‌شود.

اگر چه در خصوص حداقل و حداکثر مبلغ تصویب شده برای مقرری بیمه بیکاری ناشی از کرونا اطلاعاتی منتشر نشده، اما تماس‌های مخاطبان تسنیم اعلام کرده اند که مقرری بیمه بیکاری کمتر از ۶۰۰ هزارتومان واریز شده است.

*خزانه داری کل کشور مقرری بیمه بیکاری را پرداخت کرده است

مسعود بابایی، مدیرکل بیمه بیکاری در گفت: وگو با خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم می‌گوید:متولی پرداخت مبلغ بیمه بیکاری سازمان برنامه وبودجه است، اینکه چه مبلغی پرداخت شده است و مبنای محاسبه چه بوده است تا کنون مصوبه‌ای برای وزارت کار نیامده است. خزانه داری کل کشور این مبلغ را پرداخت کرده است و مبنای محاسبه چه بوده است را نمی‌دانیم، فرمولی برای ما ارسال نشده است،

وی ادامه داد:مرحله شناسایی، مشمول بودن یا نبودن، اخذشماره شبای بانکی، تحویل به سازمان تأمین اجتماعی بر عهده وزارت کار بوده است. سازمان تأمین اجتماعی لیست را به سازمان برنامه وبودجه، سازمان برنامه و بودجه نیز لیست را به خزانه داری کل کشور تحویل داده است، آن‌ها مبلغ را واریز کرده اند.

مدیرکل بیمه بیکاری اظهار داشت:در قبل از کرونا میزان مقرری روزانه بیمه شده بیکار معادل (۵۵%) متوسط مزد یا حقوق و یا کارمزد روزانه بیمه شده می‌باشد. به مقرری افراد متأهل یا‌متکفل، تا حداکثر (۴) نفر از افراد تحت تکفل به ازاء هر یک از آن‌ها به میزان (۱۰%) حداقل دستمزد که امسال حدوداً ۱۸۳ هزار تومان است، افزوده خواهد شد. در هر حال مجموع دریافتی‌مقرری‌بگیر نباید از حداقل دستمزد، کمتر و از (۸۰%) متوسط مزد یا حقوق وی بیشتر باشد.

وی درباره میزان تعداد ثبت نام کنندگان تا کنون گفت: ۸۰۳ هزار و ۹۴۴ نفر تا کنون در سامانه بیمه بیکاری ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۷۰۳ هزار و ۴۳۰ نفر مشمول بوده اند. در شرایط کرونایی زمان ثبت نام منوط به مصوبه ستاد مقابله با کرونا بود. در پالایش مرحله دوم، شاهد ریزش نفرات هستیم، زیرا برای برخی از افرادی که در سامانه ثبت نام کرده اند، کارفرما پس از مدتی اقدام به واریز حق بیمه کرده است که در این صورت دیگر جزو مشمولین محسوب نمی‌شوند. فعلاً تا فروردین ماه است، اینکه مجدداً تمدید می‌شود یا خیر، هنوز مشخص نیست.

بابایی بیان کرد: در اسفند ماه ۳۷۳ هزار نفر مشمول بودند که در پالایش اطلاعاتی که از سوی تأمین اجتماعی انجام شد بالغ بر ۱۰۰ هزار نفر ریزش کردند، زیرا حق بیمه این افراد پرداخت شده بود؛ بنابراین حدود ۲۴۱ هزار نفر در اسفند ماه مشمول شناخته شدند.

وی ادامه داد: همچنین در فروردین ماه از ۲۹۳ هزار نفر، پس از پالایش اطلاعاتی، ۲۳۶ هزار نفر مشمول شناخته شدند؛ بنابراین آن عددی که در مورد افراد ثبت نام شده اعلام می‌کنیم مربوط به مرحله نخست است و پس از پالایش اطلاعاتی از سوی تأمین اجتماعی، از تعداد آن‌ها کاسته می‌شود.

مدیرکل بیمه بیکاری و حمایت از مشاغل وزارت کار افزود: مشمولین تا آخر فروردین ماه بیمه بیکاری دریافت می‌کنند. کارگروه مقابله با ستاد کرونا در مورد بیمه بیکاری افرادی که در اردیبهشت ماه بیکار شده اند تصمیم خواهند گرفت که البته هنوز اتفاقی نیفتاده است.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیمه بیکاری وزارت کار پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۳۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...

به گزارش همشهری آنلاین، گروهی از کارکنان جشنواره کن موسوم به «ورشکسته‌های پشت پرده سینما» در حال آماده شدن برای اعتراض به اصلاحات کارگری هستند که مزایای بیکاری آنها را کاهش می‌دهد، حرکتی که به طور بالقوه می‌تواند برگزاری دوره آتی جشنواره کن را که حدود یک هفته به آغاز آن مانده با تهدید جدی رو به رو کند.

سازمانی که نماینده کارکنان قراردادی جشنواره‌ها از جمله آپاراتچی‌ها، رانندگان، تیم رسانه‌ای و سایر کارکنان اداری در جشنواره کن و سایر جشنواره‌های این کشور است، روز سه‌شنبه (۷ می) نامه‌ای سرگشاده نوشت و اعلام کرد که هیات‌ مدیره آنها اقدام به اعتصاب را تصویب کرده و دلیل این تصمیم را بی‌ثباتی فزاینده کارکنان جشنواره‌ها عنوان کرده و رسماً خواستار اعتصاب همه کارکنان جشنواره فیلم کن و بخش‌های جنبی آن شدند.

این گروه هم در مورد حقوق ناکافی که ساعت های طولانی و اضافه کاری را به حساب نمی آورد و همچنین عدم بهره‌مندی از برنامه بیمه بیکاری منحصر به فرد فرانسه برای متخصصان صنعت سرگرمی در فاصله زمانی میان پروژه‌ها و انعقاد قراردادهای کوتاه مدت اعتراض دارند.

همچنین اصلاحاتی از سوی دولت فرانسه در زمینه مزایای بیکاری که قرار است در ماه جولای به اجرا گذاشته شود نیز موجب بدتر شدن شایط آنها خواهد شد.

به گزارش اسکرین، این گروه در نامه سرگشاده خود نوشتند: «این اصلاحات، کارکنان جشنواره را در چنان شرایط بی‌ثباتی قرار می دهد که اکثریت ما مجبور به ترک شغل خود خواهیم شد و در نتیجه رویدادهایی را که در آن شرکت می‌کنیم به خطر می‌افتند».

در واکنش به این تهدیدات، جشنواره فیلم کن و بخش های جنبی آن شامل دو هفته کارگردانان، هفته منتقدان و «ACID» در بیانیه‌ای مشترک در پاسخ به فراخوان برای اعتصاب اعلام کردند که از مشکلاتی که برخی از کارکنان خود با آن مواجه هستند و همچنین تأثیرات اصلاحات طرح بیمه بیکاری فرانسه و کاهش مزایای این کارکنان آگاه هستند و امیدوارند راه حل هایی پیدا شود و آماده‌اند تا شرایط گفتگوی پایدار را برای حمایت از آنها فراهم کنند.

این گروه از کارکنان معترض جشنواره‌های سینمایی پیش از این اعلام کردند که علیرغم درخواست‌های مکرر از مقامات، درخواست‌های آن‌ها توسط مرکز ملی سینمای فرانسه (CNC) و وزارت فرهنگ فرانسه شنیده نشده است، بنابراین آنها مجبور شده‌اند در مقابل کسانی که در سراسر جهان چشم به برگزاری جشنواره کن دارند، تصمیم به اعتصاب فراگیر بگیرند.

جشنواره کن همچنین افزود: «به موقع بودن این مطالبات را درک می‌کنیم، اما برای انجام یک بازتاب سازنده با هدف اصلاح وضعیت این کارکنان، همه جشنواره های مربوطه، نهادها و اتحادیه ها باید دور میز مذاکره گرد هم آیند. این کاری است که اکنون باید به صورت جمعی انجام شود».

این رویداد ۱۲ روزه شامل نمایش فیلم‌های مورد انتظار و مطرحی چون «فیوریوسا: حماسه مکس دیوانه» ساخته جورج میلر، «مگالوپولیس» اثر فرانسیس فورد کاپولا و وسترن کوین کاستنر با عنوان «افق: یک حماسه آمرکایی» خواهد بود و «جورج لوکاس» و «مریل استریپ» نیز میهمانان افتخاری کن خواهند بود.

هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن که قرار است از ۱۴ تا ۲۵ می ۲۰۲۴ (۲۵ اردیبهشت‌ماه تا ۵ خردادماه) برگزار شود در حالی با تهدید گروهی از کارکنان خود مواجه شده که امسال این رویداد ۱۲ روزه شامل نمایش فیلم‌های مورد انتظار و مطرحی چون «فیوریوسا: حماسه مکس دیوانه» ساخته جورج میلر، «مگالوپولیس» اثر فرانسیس فورد کاپولا و وسترن کوین کاستنر با عنوان «افق: یک حماسه آمرکایی» و حضور «جورج لوکاس» و «مریل استریپ» به عنوان میهمانان افتخاری خواهد بود.

کد خبر 850337 منبع: ایسنا برچسب‌ها سینمای جهان جشنواره کن بازیگران سینما و تلویزیون جهان

دیگر خبرها

  • محکومیت دو باشگاه استقلال از سوی کمیته تعیین وضعیت
  • دریافت مبلغ مجاز برای فرم مدرسه،بیمه و کتاب
  • سازمان برنامه مکلف به بستن حساب‌های فرعی دستگاه‌ها شد
  • ۱۱۰هزار مدرسۀ آسیب‌دیده در کشور سال ۱۴۰۳ نوسازی می‌شود
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • توزیع اقلام امدادی میان عشایر آسیب‌دیده از بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!